STEG 5!! FY FAN VAD SKÖÖNT!

ÄNTLIGEN TJEJER!!!
Nu gick vi äntligen vidare till steg 5 i sm...vilket betyder att vi är bland de 8bästa lagen i Sverige just nu!!
Vi har åkt ur det där förbannade skit steg 4 för länge nu, å sista året gillt gick vi äntligen hela vägen!!


Tyvärr blire får första och sista chans att vinna SM-guld!

Men iallafall...det känns förbannat skönt! Vi förlora tyvärr me tre i första matchen mot irsta (värdiga att gå vidare) och sedan efter massa dumma domslut spelade vi lika mot bjurslätt som har vunnit SM i tre år irad! Skönt att de åkte ut nu!! Sorgligt men sant! Därefter hade vi väldigt stort krav på oss, eftersom de hade bättre målskillnad än oss var vi tvungna att vinna me 10bollar i sista matchen mot heid, vi vann me 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helt f***ing underbart!!

NU vare bara att satta sig att vänta, bjurslätt var tvugna att förlora sin match mor Irsta....vilken de gjorde då vi hejade fram de så fint! Efter att slut signalen hade gått skrek vi som fan i klubbrummet och bestämde att vi skulle ha seger middag på pizzeria hörnet där vi boka bord!
När vi väl kom fram till resturangen hade pizzakillarna bakat pizzabröd åt oss där det stod GRATISS TH! vilket betyder GRATTIS TYRESÖ HANDBOLL! de hade råkat skriva garttis me två s istället för två t! lite gulligt att de försöker!!! =D

På onsdag kommer lottningen om vilken grupp vi hamnar i!
www.handboll.info
145861-1
De som inte vet hur SM går till i handboll för flick-juniorer!
Alla lagen i sverige anmäler sig till SM och blir utplacerade i grupper beroende på hur de har presterat tidigare år! Det kallas för steg 1, ettan och tvåan går vidare till steg 3 och slipper alltså mellan steget (steg2), som resten av gruppen kommer till! När steg 2 börjar, börjar oxå allvaret, där man nu kan åka ut, man måste komma 1a eller 2a för att komma till steg 3, i steg 3 sen är det oxå bara 1an och 2an som går vidare resten blir utslagna, steg 4 är det bara 16lag kvar I fyra grupperdär 1an och tvåan går sedan vidare til Steg 5!
VILKET VI KOM TILL!!! =D

Detta är helt enormt, äntligen kommer Tyresö HF till steg 5, helt utan förväntiningar och krav på sig!
Det kan bli stoooooort!

Kul-lager..så rooligt

Detta kallas för ett kullager!
Som de har gjort en parodi på...

145861-6

RSS 2.0